Back to Top
 
 
 

Digitaaliset julkaisut

Digitaalisuus on uusi normaali

Digitaalisten julkaisuiden mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, digitaalisella paperilla kun ei ole marginaaleja. Suurimpaan osaan digijulkaisuista voidaan upottaa mukaan erilaisia interaktiivisia elementtejä ja suoria yhteydenottokanavia.

Digilehdet

Digitaaliset julkaisut mielletään usein pelkiksi näköislehdiksi ja -julkaisuiksi, mutta niiden ei todellakaan tarvitse olla sitä: Digilehdet voidaan toteuttaa adaptiivisina taittoina, jolloin periaatteessa jokaiselle laitteelle voidaan luoda tarkkaan määritelty taittonsa yhden julkaisun sisälle ja perinteisiinkin näköisjulkaisuihin voidaan lisätä erilaisia interaktiivia elementtejä. Digilehdet voidaan koota myös kirjastoiksi mobiilisovellukseen sisälle ja myydä tilauksina tai irtonumeroina.

Esitteet / presentaatiot

Kuluneet Powerpointit sekä PDF-muotoiset presentaatiot ja esitteet voidaan tehdä hämmästyttämään asiakkaasi. Messuille esitteet voidaan tehdä vaikkapa mobiilisovelluksiksi, jolloin verkkoa ei edes välttämättä tarvita paikan päällä.

Kirjat

Valmistamme digitaaliset kirjat tarvittaessa monissa eri muodoissa, jolloin ne saadaan levitykseen mahdollisimman laajalle. Formaatteina esim. perinteinen epub2 tai epub3 sekä reflow- että fixed layout -muodossa. Kirjoihinkin voidaan lisätä tarvittaessa erilaisia interaktiivisia elementtejä, esim. lasten kirjat saadaan heräämään aivan uudenlaiseen elämään näin. Vain mielikuvitus on rajana.

Oppimateriaalit

Digitaaliset oppimateriaalit voidaan luoda interaktiivisina, erilaisiin LMS-järjestelmiin upotettavina versioina, jolloin oppimisen edistymisen tarkkailu on helppoa. Rajapintana voidaan käyttää esimerkiksi yleisesti käytössä olevaa SCORM-rajapintaa. Digimateriaalit helpottavat vaikkapa yritysten henkilökunnan koulutuksia huomattavasti.

Digitaalisen julkaisun mahdollisuudet ovat rajattomat, digitaalisella paperilla ei ole marginaaleja.

Digilehti
eKirja
Digilehdet
Näköislehdet
previous arrow
next arrow
Slider

Mitä voisimme auttaa sinua?
Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme!

Nimi on pakollinen tieto!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Unohditko viestisi?