Back to Top
 
 
 

Verkkosivut, verkkokaupat ja muut ratkaisut

Näyttävyyttä ja käytettävyyttä

Oli kyseessä sitten konsernisivusto, tuhansien tuotteiden verkkokauppa, tai ihan vain yksityishenkilön kotisivu, niin jokainen asiakkaamme on silti yksilöllinen: Miksi siis verkkosivustojen pitäisi olla rakennettu samalle pohjalle kuin muidenkin? Emme siis käytä sivustojemme rakentamisessa valmiita sivupohjia, kuten monet muut, vaan rakennamme verkkosivuston ulkoasun värityksineen ja sen typografian aina erikseen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Siksi uskallamme antaa sivustoillemme tyytyväisyystakuun: Asiakas saa täsmälleen sellaisen sivuston ulkoasultaan ja ominaisuuksiltaan kuin haluaa.

Käytettävyys on tärkeä osa-alue verkkosivustoilla ja erityisesti verkkokaupoissa, ja siksi kiinnitämme siihen suurta huomiota. Nykyään noin 75 % sivustokäynneistä tehdään mobiililaitteilla, joten rakentamamme sivustot ovat luonnollisesti responsiivisia. Ja alusta lähtien sivustomme on suunniteltu teknisesti hakukoneoptimoiduiksi sisältäen edellytykset näkyä orgaanisissa hakutuloksissa. Kauttamme saa myös varsinaista hakukoneoptimointia sisällön osalta.

Rakentamillemme sivustoille voidaan integroida mukaan myös esimerkiksi erilaisia markkinoinnin automaation ratkaisuja.

Omille sivustoasiakkaillemme tarjoamme myös webhotelli- ja virtuaalipalvelinratkaisuita, jolloin sivustojen turvallisuus voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarvittaessa hoidamme myös kaiken ylläpidon sivustolle puolestasi.

Ratkaisumme eivät rajoitu pelkästään perussivustoihin: Rakennamme myös avoimen lähdekoodin tuotteisiin pohjautuvat ratkaisut, esimerkiksi CRM- tai LMS-järjestelmät, videoneuvottelujärjestelmät, websovellukset (PWA) ja muut tarvitsemasi palvelinratkaisut.

Ja tarvittaessa viemme myös esitteesi, dokumenttisi tai presentaatiosi perinteisistä ja kankeista PDF- ja Powerpoint-muodoista verkossa tai paikallisesti näytettäviksi, näyttäviksi ja ihan uudella tavalla käytettäviksi interaktiivisiksi versioiksi, jotka saavat asiakkaasi hämmästymään.

Verkkokaupat
Maksumuuri
Verkkosivustot
CRM, LMS, analytiikka, markkinoinnin automaatio
Websovellukset, PWA-sovellukset
previous arrow
next arrow
Slider

Miten voisimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme!

Nimi on pakollinen tieto!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Unohditko viestisi?